ClearPoint välkomnar Magnus Lind

Magnus kommer senast från Falck där han under 12 år haft flertal olika arbetsuppgifter med bla drift av larmcentral samt callcenter, bemanningsplanering, utbildningar, systemimplementeringar, kundimplementeringar, arbetsledning, projektledning. De senare åren har han förutom att delta i stora projekt även varit chef för IT-avdelningen .

Magnus kommer att arbeta primärt för det växande området Resource Management inom ClearPoint och vi är väldigt glada över att han valt att komma till oss och vår växande skara av kompetenta seniora konsulter.

Varför ta en omväg? Kom till oss direkt!

ClearPoint är inte som andra företag.

  • Vill du ha ett bolag med minimala omkostnader så det blir mer pengar över i plånboken för dig? Kom till oss.
  • Vill du vara delaktig och vara med och bygga upp bolaget eller vill du bara jobba för dig själv och tjäna pengar? Kom till oss.
  • Vill du ha trevliga arbetskamrater med stora kontaktnät? Kom till oss.
  • Vill du jobba heltid eller deltid? Kom till oss.
  • Vill du ha anställning eller jobba som underkonsult? Kom till oss.

Vi söker Dig. En erfaren senior konsult med kompetens inom IT-management, resource management eller IT-infrastruktur.

Kom till oss direkt!

ClearPoint välkomnar Rose-Marie Huldén till vårt team

Rose-Marie Huldén har 17 års erfarenhet av lön och lönerelaterade system. Hon kommer senast från Falck där hon jobbade som Lönechef. Genom åren har Rose-Marie jobbat med implementeringar av både lönesystem, reseräkningssystem och bemanningssystem. Hon har även varit systemadministratör för flera av systemen.
 
Rose-Marie har gedigen kompetens inom området lön och bemanning. Hon är väldigt intresserad och driven av att effektivisera processer och harmonisera system med varandra.
 
Vi är mycket stolta över att Rose-Marie valt att komma till ClearPoint, en rekrytering som förstärker vår redan unika kompetens inom området Resource Management.